Hoofding English --- Français

Wat hebben we te bieden...

U wenst enkel onze nieuwsbrief te ontvangen? Klik hier

Logo Vlaamse Ardennen Welkom op onze site Familiekunde Regio Vlaamse Ardennen. Vrij toegankelijk voor iedereen met regelmatige bijwerkingen.
Sommige delen zijn alleen te raadplegen met een login en paswoord. Net zoals u graag weet wie er in uw huis rondneust hebben wij ook graag zicht op wie er bij ons op bezoek komt. Een login en paswoord bekomen is gratis en kan via ons formulier.

Met de login en het paswoord kan je onze reeds beschikbare databases exploreren. De documenten die al gedigitaliseerd zijn zal je ook direct online kunnen bekijken en downloaden.

Registreren is dus aan te raden. Klik daarom op de tegel "Registreren" hierboven.

Om onze werking te steunen kunt u een vrijwillige bijdrage storten op rekening BE80 4435 6463 4177 BIC KREDBEBB met vermelding van: "Naam-Voornaam-uw mail adres"; Op die manier kunnen wij u op de hoogte houden van toekomstige aanpassingen, veranderingen enz..

Dankzij jouw bijdrage kunnen we de huidige site nog uitbreiden met projecten die nu in uitvoering zijn en onze databases verder uitbreiden.

Met de steun van:

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste
coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en
organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en
realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren
in welvaart en welzijn.

“Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.” Meer weten? Surf naar www.cera.coop

Familiekunde
GDPR-Privacy disclaimer
Powerd by one.com .
Bestuur
Projecten in uitvoering
Contact